Menu

Neteller: To πρώτο ηλεκτρονικό πορτοφόλι στο κόσμο!

Neteller

To Neteller είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια για συναλλαγές μέσω διαδικτύου με πάνω από 23 εκατομμύρια χρήστες σε 180 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τις υπηρεσίες του νετελλερ μπορείς με ευκολία και ταχύτητα να εκτελέσεις διαφόρων ειδών συναλλαγές στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Σημαντικό πλεονέκτημα του Neteller είναι και το ότι γίνεται αποδεκτό σαν μέθοδος κατάθεσης και ανάληψης από τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες και online casino, εξυπηρετώντας έτσι τους παίχτες που το εμπιστεύονται για την ασφάλεια και την αξιοπιστία του.

Το Neteller είναι αδειοδοτημένο και ελέγχεται από την UK Financial Conduct Authority (FCA), κάτι που σημαίνει ότι τα χρήματα σου είναι ασφαλή και πάντα διαθέσιμα όταν τα χρειαστείς. Υπάρχει επίσης και πρωτόκολλο επιβεβαίωσης δύο παραγόντων διαθέσιμο για κάθε λογαριασμό, κάτι που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας.

Το Neteller καλύπτει τομείς και μέρη όπου οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν λειτουργούν, ή τα τραπεζικά συστήματα παρουσιάζουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην μεταφορά χρημάτων ή είναι απαρχαιωμένα. Επίσης, ως νέα τεχνολογία, είναι προσβάσιμο με εφορμογή για φορητές συσκευές, όπως tablet και smartphone.

Σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχουν χρεώσεις, οι οποίες σε γενικές γραμμές είναι αρκετά χαμηλές και θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε ως προσιτές. Ακόμη, υπάρχει πρόγραμμα επιβράβευσης με πόντους που μπορείς να μετατρέψεις σε χρήματα, όσο χρησιμοποιείς την πλατφόρμα.

Άνοιγμα λογαριασμού στο Neteller

Η διαδικασία εγγραφής είναι βέβαια δωρεάν. Για να ανοίξεις έναν καινούριο λογαριασμό στο Neteller θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1. Μπες στη σελίδα “www.neteller.com“.

2. Κάνε κλικ στο κουμπί “Γίνετε μέλος δωρεάν”

3. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, όπου θα σου ζητήθεί να συμπληρώσεις όλα τα απαραίτητα πεδία με τα στοιχεία σου.

4. Θα λάβεις ένα μήνυμα email με έναν σύνδεσμο που πρέπει να πατήσεις, για να επαληθευτεί η διεύθυνση email σου, να ολοκληρωθεί η εγγραφή και να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός στο Neteller.

5. Μετά από την εγγραφή σου θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία ταυτοποίησης που αναφέρεται στη συνέχεια, αν θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις υπηρεσίες του Neteller.

Ταυτοποίηση του λογαριασμού

Για τους λογαριασμούς που δεν έχουν ταυτοποιηθεί το Neteller έχει όριο που μπορεί να κυμαίνεται από 500 έως 2000 δολάρια, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας. Ο λογαριασμός δεν είναι ταυτοποιημένος από την αρχή. Πρέπει πρώτα να ακολουθήσεις την διαδικασία που αναφέρουμε αναλυτικά παρακάτω, ώστε να “ξεκλειδώσεις” τις λειτουργίες του Νετελλερ σου.

Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού Netller ελλάδα θα χρειαστείς τα παρακάτω δικαιολογητικά:

– Και τις δύο όψεις από μία ισχύουσα άδεια οδήγησης ή

-Την σελίδα με την φωτογραφία ενός διαβατηρίου εν ισχύ ή τις δύο όψεις από ισχύον δελτίο αστυνομικής ταυτότητας

– Έγγραφο επιβεβαίωσης της διεύθυνσης διαμονής σου(πχ λογαριασμός ΔΕΚΟ)

– Φωτογραφία/selfie επιβεβαίωσης της ταυτότητας από το κινητό σου

Για να κάνεις την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου μπορείς να επιλέξεις μια από τις τρεις παρακάτω διαδικασίες, διαλέγοντας αυτή που σε εξυπηρετεί περισσότερο.

  1. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Με μια απλή και σύντομη διαδικασία, θα γίνει από το neteller μια κατάθεση στον λογαριασμό σου ένα μικρού ποσού της τάξης του 1 ευρώ. Στην κίνηση του λογαριασμού σου θα δεις αυτό το ποσό και θα πρέπει να το καταχωρήσεις στη σχετική σελίδα του neteller.
  2. Ταυτοποίηση με χρήση της κάρτας Net+: Το ηλεκτρονικό πορτοφοόλι neteller Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν την προπληρωμένη κάρτα mastercard Net+, η οποία θα έρθει στην διεύθυνση κατοικίας σου, αν κάνεις την σχετική αίτηση. Όταν λάβεις την κάρτα, μπορείς να κάνειος ταυτοποίηση του λογαριασμού εισάγοντας τον 16ψηφιο κωδικό της κάρτας και τον τριψήφιο κωδικό CCV που θα βρεις στο πίσω μέρος της.
  3. Χρησιμοποιώντας την ταυτότητα σου: Μπορείς πολύ εύκολα και απλά να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου νετελλερ στέλνοντας στο ειδικό τμήμα της εταιρείας τις 2 όψεις της ταυτότητας είτε με φωτογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε σκανάροντάς την.

Μεταφορά χρημάτων στο Neteller

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι μεταφοράς σε λογαριασμό Neteller. Μερικοί από αυτούς είναι οι παρακάτω:

  • Τραπεζικές μεταφορές – εμβάσματα
  • Τοπικές και διεθνείς τραπεζικές μεταφορές
  • Πιστωτικές κάρτες (VISA, UnionPay, και πολλές ακόμη)
  • Bitcoin
  • Skrill

Η κάρτα Net+ Prepaid Mastercard και η virtual Net+

Η προπληρωμένη κάρτα mastercard Net+ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, που θα σου δώσει νέες δυνατότητες και λειτουργεί ως προπληρωμένη κάρτα όντας άμεσα συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας. Μπορείς να κάνεις αίτηση έκδοσης της κάρτας με κόστος 10 ευρώ και να την διατηρήσεις με ετήσια συνδρομή 10 ευρώ. Όταν παραλάβεις την κάρτα, θα μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό σου και μπορείς έτσι να κάνεις αναλήψεις από οποιοδήποτε ATM , αλλά και συναλλαγές και αγορές από καταστήματα και e-shops.

Ακόμη, διατίθεται η virtual prepaid Net+, η οποία είναι μια εικονική προπληρωμένη κάρτα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο για αγορές στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα Neteller

-Άμεση πραγματοποίηση αγορών και μεταφοράς χρημάτων

-Κορυφαία ασφάλεια

-Δωρεάν εγγραφή και άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού

-Εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ωρο μέσω live chat

-Υποστηρίζεται από όλες σχεδόν τις στοιχηματικές

-Άμεση ανάληψη χρημάτων με την κάρτα Net+ Mastercard από οποιοδήποτε ATM (παγκοσμίως)

-Μεγάλα όρια στις καταθέσεις και τις αναλήψεις

Μειονεκτήματα Neteller

-Προμήθεια 2,5% για κατάθεση από Visa ή MasterCard

-Προμήθεια 3,39% για αγορές ενώ βρίσκεστε σε άλλη χώρα

-Χρέωση κατά τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών Neteller

Relevant news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *